Image skincare & Payot

De keuze voor twee totaal verschillende merken bij Huidkliniek Mirette is een wel overwogen keuze geweest. De huid verbeteren met anti-age behandelingen, verminderen van pigment of intensieve acne behandelingen met Image Skincare zijn voor ons net zo belangrijk als een ontspannende en verzorgende behandeling met de producten van Payot. 

Bij aanschaf van producten krijgt u altijd een duidelijk advies en heldere uitleg over het gebruik, zodat u ook thuis optimaal profiteert van de kwaliteit en de ervaring die deze merken in huis hebben!

Image skincare

Professionele Huidverbetering

Image Skincare is een professioneel product uit de Verenigde Staten dat de huid effectief verbetert en blijvend mooi en gezond maakt, doordat het werkt in de diepere huidlagen. Huidkliniek Mirette in Rotterdam is één van de gecertificeerde huidspecialisten in Nederland die de intensief werkende producten mogen gebruiken en verkopen.

Image Skincare biedt doeltreffende en professionele behandelingen, aangepast aan wat uw huid nodig heeft. De producten verbeteren en stimuleren het levende weefsel in de diepere huidlagen, zodat onder andere fijne lijntjes verdwijnen, zonbeschadiging vervaagt en de vochtbalans verbetert.

Een kuur bestaat uit een aantal peel behandelingen van Image Skincare die voor een sneller resultaat zorgen!

Om het resultaat te versterken, verzorgt u thuis uw huid ook met de producten van Image Skincare. Deze voelen prettig aan, zijn makkelijk te gebruiken en ruiken heerlijk! Bovendien bevatten ze geen parfum, minerale oliën en parabenen, en zijn ze niet getest op dieren.

Image Skincare is een betaalbaar product met geweldige resultaten. Uw huid is in optimale conditie, voelt goed en ziet er weer glad en fris uit!

De populairste producten van dit moment

Ontdek de producten van Payot & Image Skincare

Payot

Weldadige Huidverzorging

Payot heeft een compleet assortiment verzorgende, verstevigende en herstellende producten voor alle huidtypen, voor uw gezicht en voor uw lichaam. Er is ook een verzorgende lijn voor heren, en een uitgebreide collectie fijne zonproducten die huidveroudering tegengaan. Alle producten van Payot ruiken heerlijk, voelen prettig en rijk aan en bevorderen de gezondheid van uw huid. Huidkliniek Mirette werkt al jaren met Payot!

De producten van Payot worden al sinds 1927 in Frankrijk ontwikkeld in hun eigen laboratoria en worden niet op dieren getest. Geniet van de beroemde 42 bewegingen Payot massage,  de ontspannende behandelingen bij de huidspecialiste en de producten van Payot laten uw huid weer stralen!

Gebruik bij je Payot bestelling in de webshop de kortingscode Payot10 en ontvang altijd 10% korting op de producten.