Meten is weten

Persoonlijke huidanalyse

Komt u voor de eerste keer en weet u niet welke behandeling en/of producten voor de huid geschikt zijn? Dan adviseren u om eerst de huid te laten meten!

Na een uitgebreide intake door de huidspecialiste krijgt u een huidanalyse meting dmv een zeer geavanceerd huidanalyse apparaat dat op elke locatie van de huid het vochtgehalte, sebum(vetgehalte), de elasticiteit, het pigment en erytheem(roodheid) kan meten. Op deze manier weten wij ook de conditie van de huid in de dieper gelegen huidlagen. Na een korte behandeling als kennismaking met de producten krijgt u het behandelplan en het productadvies.

Fusion Mesotherapie

De nieuwe behandeling om de huid te verbeteren!

Deze behandeling is zeer efficiënt voor collageen stimulatie zowel plaatselijk als voor het hele gezicht waardoor lijntjes, diepere rimpels, littekens, grove poriën, huidveroudering en huidverslapping wordt verholpen.

De collageen aanmaak wordt op een uiterst veilige manier gestimuleerd door een Multi-Needle behandeling of Mono-Needle behandeling. De huid hersteld zichzelf en wordt hierdoor steviger en gladder. 

De combinatie van een peeling en hierna het gebruik van de Multi-Needle en/of en Mono-Needle behandeling, met hoogwaardige werkstoffen waaronder hyaluronzuur, geeft waanzinnige resultaten.

Het ‘needlen’ van de huid wordt gedaan middels een soort pen die de huid bestempeld met een enkel of meerdere naaldjes waarbij het hyaluronzuur en de andere werkstoffen diep in de huid terecht komen. Door de behandeling wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd en kan roodheid geven aan de huid. Bij nagenoeg iedereen is de roodheid de volgende dag helemaal verdwenen. 

Image Skincare facials en peelbehandelingen

Een behandeling met Image Skincare verbetert in de diepere huidlagen

Uw huid heeft rimpels of lijntjes, is droog, gevoelig of dof, heeft grove poriën of pigmentvlekken.  Kortom wilt u uw huid echt verbeteren en zichtbare resultaten? Een behandeling met Image Skincare verbetert in de diepere huidlagen, en biedt zo extra ondersteuning voor een mooie en gezonde huid met een optimale conditie.

De behandelingen van Image Skincare zijn er in verschillende levels. Na de analyse adviseren wij welke facial of peelbehandelingen er geschikt zijn voor uw huid. Tijdens de peel behandelingen gebruiken wij de peel vloeistoffen van Image Skincare om het huidprobleem op te lossen en de huid te verbeteren en herstellen.

De Image Skincare facial of level 1 peel behandeling is ook goed te combineren met een bindweefsel massage. Bij de behandeling epileren/waxen wij altijd gratis de wenkbrauwen.