Over Huidkliniek Mirette

Persoonlijke aandacht voor uw huid

Ontspanning is bij Huidkliniek Mirette net zo belangrijk als huidverbetering en huidverzorging. Dat merkt u zodra u binnenkomt. We nemen de tijd voor u, in een rustgevende sfeer en met persoonlijke aandacht. Een uitvoerige intake is bij al onze behandelingen van groot belang om zo een professioneel behandelplan te kunnen samenstellen voor het beste resultaat.

Naast het behandelplan geven wij een uitgebreid  productadvies om ook thuis uw behandeling en de conditie van de huid te kunnen optimaliseren. Er wordt gewerkt met geavanceerde en professionele apparatuur en met zorgvuldig geselecteerde producten van toonaangevende merken, zoals Image Skincare, Payot en Studio Bellezza.

Huidkliniek Mirette heeft een geregistreerde AGB-code waardoor laserbehandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed worden door de verzekeraar. Ook zijn wij aangesloten bij de branchevereniging ANBOS.

Voor welke behandeling u ook komt, het is echt even een moment voor uzelf. 

Wilt u weten welke producten geschikt zijn voor uw huid?

Laat de conditie van uw huid bepalen

Vul via onderstaande button de vragenlijst in en voeg de fotos toe voor een GRATIS productadvies voor uw huid! U ontvangt binnen 48 uur een op maat gemaakt advies van de huidspecialiste.

Over Mirette

Van shop manager naar gediplomeerde huidspecialist

Mirette van Reij is al 26 jaar een ervaren en gediplomeerde huidspecialist op het gebied van huidverbetering, huidverzorging,  laserbehandelingen, massages en visagie. 

Na het werken bij diverse gerenommeerde salons en als manager in een grote parfumerie heeft ze er bijna 14 jaar geleden voor gekozen om haar eigen huidkliniek te starten.Een professional die niet alleen haar vakkennis intensief bijhoudt en hart heeft voor het vak, maar u ook goed kan adviseren.