Over Huidkliniek Mirette

Ontspanning is bij Huidkliniek Mirette net zo belangrijk als huidverbetering en huidverzorging. Dat merkt u zodra u binnenkomt. We nemen de tijd voor u, in een rustgevende sfeer, met persoonlijke aandacht en uitvoerige uitleg bij al onze behandelingen en producten.

Voor welke behandeling u ook komt, het is echt even een moment voor uzelf. Daarom vragen we altijd hoe u zich voelt, en waaraan u behoefte heeft, zodat we samen een optimale behandeling kunnen samenstellen voor het beste resultaat.


Kwaliteit en professionaliteit
Ons professionele team bestaat uit ervaren en gediplomeerde huidspecialisten op het gebied van huidverbetering, huidverzorging, diverse laserbehandelingen, massages en visagie. Professionals die niet alleen hun vakkennis intensief bijhouden en hart voor hun vak hebben, maar u ook goed kunnen adviseren. Wij werken met geavanceerde en professionele apparatuur en met zorgvuldig geselecteerde producten van toonaangevende merken, zoals Image Skincare, Payot, Make-up Studio.

Wij zijn een gediplomeerde huidkliniek met een geregistreerde AGB-code waardoor laserbehandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed worden door de verzekeraar. Ook zijn wij aangesloten bij de branchevereniging ANBOS.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze, onze behandelingen en onze merken. Of lees verder op deze website:

Behandelingen   Merken  Prijzen

Klanten over Mirette:

“De schoonheidsspecialistes bij Mirette weten echt waar ze het over hebben. Ze leggen heel goed uit hoe producten werken en geven advies waar je wat mee kunt.”

“Bij Mirette adviseerden ze me om voor huidverbetering te kiezen, omdat ik last bleef houden van een onrustige en ruwe huid. Nooit spijt van gehad, ik krijg nu alleen maar complimenten!”

“Tijdens een behandeling bij Mirette draait het even helemaal om mij, van de warme handdoeken, de heerlijke crèmes en de massage tot even bijkomen met een kopje thee. Na zo’n behandeling kan ik er altijd weer tegenaan!”