Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier om de online versie te bekijken.

Header foto
Salon de Beaute Mirette verzorgt en verbetert uw huid
 
Mijn nieuwe collega Rosi
Zo blij mee! Veel kennis en kunde

Even voorstellen...Rosimeri Ormel (1986).

Ik volgde na mijn opleiding Allround diploma tot schoonheidsspecialiste de vierjarige opleiding Huidtherapie aan de Haagse hogeschool. In 2015 heb ik mijn bachelor of Health care behaald en bij verschillende prive klinieken gewerkt. Sinds januari ben ik zelfstandige huidtherapeut en verleen ik mijn huidtherapeutische diensten aan verschillende klinieken.

Als huidtherapeut ligt mijn aandachtsgebied voornamelijk bij cosmetische behandelingen zoals het toepassen van laserbehandelingen en peelings met als doel, huidverbetering. Ook het verwijderen van kleine huid oneffenheden als adertjes, bindweefselophopingen ed. 
Ik streef ernaar cliënten met een tevreden gevoel de deur uit te zien gaan. Samen met de cliënten bekijk ik welke behandelingen het beste resultaat zullen geven en daarnaast geef ik graag adviezen voor thuis, om zo het resultaat van een behandeling zo lang mogelijk te behouden.

Bij Huidkliniek Mirette kunt u bij mij terecht voor huidadvies, laserbehandelingen, verwijderen van kleine huidoneffenheden en huidverbeterende behandelingen door middel van peelings. Daarnaast is het bij Huidkliniek Mirette binnenkort mogelijk om nog meer inzicht te krijgen in de conditie van uw huid door middel van een nieuw huidanalyse apparaat en kunnen wij u nog beter voorzien van skincare advies.

Bent u ook zo benieuwd naar de conditie van uw huid of loopt u al een tijdje rond met huidvragen? Ik verwelkom u graag!

Rosi is op afspraak aanwezig op dinsdag, vrijdag en één keer per maand op zaterdag.
Maak hier online een afspraak
 
Contactgegevens

Huidkliniek Mirette
Proveniersstraat 5b
3033 CE Rotterdam


T: 010 - 4122393
E: info@mirette.nl

Facebook pagina  Twitter pagina Instagram 

Mirette logo
Klik op deze link om u af te melden van onze nieuwsbrief.