Image Skincare – professionele huidverbetering bij Huidkliniek Mirette

Image Skincare is een professioneel product uit de Verenigde Staten dat de huid effectief verbetert en blijvend mooi en gezond maakt, doordat het werkt in de diepere huidlagen. Huidkliniek Mirette in Rotterdam is één van de gecertificeerde huidspecialisten in Nederland die de intensief werkende producten mogen gebruiken.
 

Image Skincare biedt doeltreffende en professionele behandelingen, aangepast aan wat uw huid nodig heeft. De producten verbeteren en stimuleren het levende weefsel in de diepere huidlagen, zodat fijne lijntjes verdwijnen, zonbeschadiging vervaagt en de vochtbalans verbetert.

Om het resultaat te versterken, verzorgt u thuis uw huid ook met de producten van Image Skincare. Deze voelen prettig aan, zijn makkelijk te gebruiken en ruiken heerlijk! Bovendien bevatten ze geen parfum, minerale oliën en parabenen, en zijn ze niet getest op dieren.

Image Skincare is een betaalbaar product met geweldige resultaten. Uw huid is in optimale conditie, voelt goed en ziet er weer glad en fris uit!
Bestel hier uw Image Skincare producten.

Behandelingen

 Terug