Welkom op de nieuwe website!

Welkom op de nieuwe website van Salon de Beauté Mirette. Wat zijn we er trots op! Er is hard aan gewerkt maar het eind resultaat mag er dan ook echt zijn.

De oude website was niet meer up-to-date dus heb ik uiteindelijk, samen met Sjon Sluijs van Sjonic, besloten dat zij een hele nieuwe website mochten maken.
Het doel was om door mooie foto’s gelijk te laten zien wat de uitstraling is van de salon en doormiddel van korte, krachtige teksten uitleg te geven van alles wat we kunnen betekenen voor de klanten van Salon de Beauté Mirette.

Manon Visser van Kleurengroen is bij ons in de salon een hele dag druk bezig geweest om alles mooi in beeld te brengen. De stukjes tekst op de site kan je wegklikken waardoor de foto’s nog beter zichtbaar zijn. Door de professionaliteit van Manon geven de foto’s een mooi beeld van de salon. Prachtig!

Manon Kleijn is de tekstschrijver van alle teksten op de site. Manon is vaste klant bij Salon de Beauté Mirette en kan daardoor heel goed de beleving en ervaringen verwerken in de tekst. Na een uitgebreid interview over de salon en een brainstorm sessie heeft ze de teksten voor de site echt prachtig weten te verwoorden.
Bedankt allemaal voor jullie medewerking aan deze nieuwe website.
 
We horen graag, van de bezoekers van de website, wat jullie ervan vinden! Ook kan je ons volgen via Facebook en Twitter.
 
Liefs, Mirette