Start van de Image Skincare 3 month Challenge

* Lees hier alles over de eerste peelbehandeling

Gisteren heb ik mijn eerste peelbehandeling van Image Skincare ondergaan.
Als je met een kuur begint van Image Skincare is het heel belangrijk om de huid goed voor te bereiden met de producten.
Omdat ik inmiddels al een aantal jaren de producten gebruik is dit voor mijn huid niet meer van toepassing. 
We beginnen met een kuur altijd opbouwend dus eerst een milde peel en steeds een stapje intensiever om de huid te vernieuwen. Hierdoor wordt de huid steviger en sterker door het aanmaken van collageen en elastine vezels, de porien verfijnen, adertjes verminderen en de huidskleur wordt egaler waardoor de huid er jonger uitziet.

Voor de eerste peel hebben we gekozen voor de Image Signature Peel. Deze peel is onder andere op basis van een hoge concentratie vitamine C en anti oxidanten. Dit zorgt voor een super hydratatie van de huid en verfris,verlicht en verhelderd de huid.

De peel is opgebouwd uit 4 lagen, een laag peel, een laag resurfacing masker , een laag peel en als laatste een laag het vital C masker. Dit kan naargelang van de conditie van de huid een aantal minuten blijven zitten. Je voelt het ligt prikkelen maar meestal is het na korte tijd goed verdwenen. 

Deze peel is voor bijna iedereen geschikt. 

Nu we een dag verder zijn voelt mijn huid heerlijk zacht en heb ik geen last van schilfers op mijn huid. Dit kan eventueel wel gebeuren als de huid nog niet in conditie is. Dit is niet erg omdat de huid echt aan het werk wordt gezet om te vernieuwen.

Over 2 weken ga ik de volgende peel ervaren!