Nieuwsbrief mei 2014

Wednesday Special, korting op gezichtsbehandelingen *Online bestellen van Image Skincare producten *Moederdag actie, Duo gezichtsbehandelingen *Prevention+ Image Skincare, 10% kassa korting

Wednesday Special!
Korting op uw gezichtsbehandeling
Maak een afspraak, op een woensdag in de maanden mei of juni voor een gezichtsbehandeling, en u krijgt korting!
Komt u voor een heerlijk ontspannen gezichtsbehandeling met de producten van Payot of wilt u echt uw huid verbeteren met de intensievere gezichtsbehandelingen van Image Skincare? Reserveer nu en krijg 20% korting op uw gezichtsbehandeling (niet geldig i.c.m. andere acties).
Bel 010-4122393 of mail naar info@mirette.nl voor het maken van uw afspraak.

Online bestellen  van Image Skincare
Bent u een vaste gebruiker van de Image Skincare producten en wilt u deze online bestellen wanneer u wilt? 
U kunt nu uw Image Skincare producten ook online bestellen! Kom naar de salon en ontvang uw unieke code.  Ga naar www.imageskincare.nl voor alle producten en om u te registreren met uw code.
Interesse in de Image Skincare producten? Laat het ons snel weten en kom naar de salon.

Duo gezichtsbehandelingen
Moederdag actie

Geniet alleen in de maand mei nog van de Moederdag actie. Kom samen met je moeder, vriendin, zus of partner voor een heerlijke gezichtsbehandeling. 
U krijgt met de (pre) Moederdagactie de tweede gezichtsbehandeling voor de helft van de prijs. Voor ons maakt het niet uit welke gezichtsbehandeling u samen kiest.
Ook leuk om cadeau te geven! Wij maken een mooie cadeaubon voor deze behandelingen die ook online te bestellen zijn.
Maak snel een afspraak om samen te komen genieten!

Prevention +
Goede bescherming voor de zomer

Om uw huid extra goed te beschermen in de mooie zomers dagen in Nederland of tijdens uw vakantie hebben wij nu een actie met de Prevention+ producten van Image Skincare.
De Prevention+ producten zijn geschikt voor zowel het gezicht als het lichaam en hebben een hoogwaardig fysische factor waardoor er geen schadelijke straling uw huid kunnen binnen dringen. De kans op pigmentvlekken is gering en toch krijgt u een mooie egale bruine teint.
Ontvang alleen in de maand mei 10% kassa korting op de Prevention+ producten.